vrijdag 5 mei 2017

Regen

Laat ik eerst maar eens even naar de kapper gaan. Ik had er gisteren een gezien tijdens het verkennen van Dawson Creek. Ik er naar toe. Deze is nog gesloten ondanks dat er op de deur stond dat deze om 09.00 open zou zijn. Het is al 10 uur geweest. De buurvrouw snapte het ook niet maar zij wist wel een andere. Daar om de hoek zit een prima kapper wees ze met haar hand. Daar waar de Moustache op het pand geschilderd is. Ik er naar toe. Ook deze was nog dicht. Vreemd. Ik kijk rond en zie nog een kapsalon. Daar even maar even vragen. Ja hoor. We zijn wel een dames kapsalon maar heren lukt ons ook hoor. Jammer dat ik geen foto's heb gemaakt. Maar mijn haren zijn weer een stuk korter en dat is toch wel makkelijker en frisser. Zo bedankt dames.


Verder naar het zuiden rijdend stop ik in even  Beaverlodge.
 
 
Het waait hard vandaag en als dan het enige verharde alleen de doorgaande weg is, dan snap je het al. Er komen nog wat vrachtwagens het terrein op gerangeerd en dan is het helemaal een stofboel van jewelste.

De temperatuur is ook veel te hoog. Het word 27 - 28 graden in de middag. Dat gaat niet goed, je kunt het aan de lucht al zien. Broeierig en warm is het. De lucht wordt donker en het rommelt al in de verte. Eind van de middag beginnen de onweersbuien met heel veel regen. En hagel erbij. Daar hou je niet van met een camper. Straks zijn mijn dakluiken en zonnepaneel stuk. Het viel mee met de hagel. Wel heel veel water en harde wind. Na een uur is het voorbij en keert de rust weer. Er komt nog een laat zonnetje kijken. Ik blijf hier in Grande Prairie maar overnachten. Ja ik ben weer terug in het uitgestrekte prairie gebied van weken geleden.