woensdag 2 augustus 2017

Nog in Amarillo 2

Gisteren de folders nog doorgespit die ik gekregen heb bij het info center. Er zou hier ergens in de stad  een oude locomotief  staan en een Railroad Museum  zijn staat er in. Daar ga ik naar op zoek. Deze Locomotief heb ik wel even naar gezocht maar toch gevonden. 

Staat er al even en is door aan het roesten. Aan de stukken plaat die er op zitten is te zien dat er al meer aan opgelapt is. Je kunt er niet dicht komen. Het is helemaal omheind. Valt een beetje tegen.

Daarna op naar het Railroad Museum.

En snel gevonden.


De deur staat open maar niemand te zien binnen.

In de hal is men een grote modelspoorbaan aan het maken.

Maar niemand te zien.

Ja, helemaal achter in de hoek is iemand aan het knutselen. Mag ik rondkijken vraag ik? Ja hoor ga je gang.

Ja hier binnen heb ik het al gezien. Nu buiten nog even kijken.
 

Ben ik ook zo uit gekeken. Meer als deze 2 treinstellen staan er niet. Ok dan. Houdoe en bedankt. Op naar het volgende. Ik zag hier vlakbij een Harley Workshop. Daar stop ik even.

Eigenaar komt al meteen naar me toe en praat honderd uit. Weet te vertellen dat er hier met regelmaat stoppen uit Europa die de R 66 aan het rijden zijn.


Of ik deze Royal Enfield niet van hem wil overnemen. Wordt gemaakt in Zwitserland verteld hij. Ja mooi niet. Werd vroeger in Engeland gemaakt maar komt nu al jaren uit India. Je maakt mij niets wijs.

Het was leuk hem te spreken maar  hij heeft het druk met bellen. Tot ziens. Zo en nu nog even kijken bij de Big Texan. Je ziet onderweg veelvuldig de reclame borden hiervan staan.

Er staat dus Free 72 ounce steak. Dat betekend als je deze besteld en binnen een uur opeet dan krijg je hem gratis. Een 72 ounce steak is er een van 2 kg. Doe je best.


Even rond kijken.Binnen lijkt het wel een beetje kermis met onder andere deze schiettent.
Deze portretten die zijn leuk. Als je er recht voorstaat zie je dit.

En een beetje van opzij zie je dit.Nog even achter kijken. Op veel plaatsen hangen er waternevelaars die verkoeling brengen. Op de grens van buiten naar binnen loop je er onderdoor.De ingang naar het restaurant.

En de souveniers niet vergeten.

De dag is al weer om. Morgen ga ik naar Rochelle en Terry. Die hebben we vorig jaar in Noorwegen ontmoet. Deze wonen hier in Amarillo. en vroegen om langs te komen als ik door Amarillo kom. Ik heb een hangbloempot gekocht voor ze. Eentje die nog in de knop staat. Dan hebben ze er nog een hele tijd plezier van.