zondag 20 augustus 2017

En wie kom ik tegen.

Lees ik op Facebook dat John (oud collega) in London op de truckstop staat met zijn vrachtwagen. Waar ik in mei bij op bezoek geweest ben. En ik kom langs deze truckstop dus even gaan buurten.  Das wel toevallig.  John kan zondagmorgen pas weer verder rijden. Kunnen we mooi even bij praten. Zo samen op de parking. Ja, John zijn camper is wel wat groter.


 Even samen naar de supermarkt geweest en onderweg zien we dat er een Harley dealer is waar iets te doen is. Het lijkt wel een open dag. Even kijken.


Er is van alles te doen. Met live muziek.

Live motor wassen.

Overal druk druk. Live Tatoeëren.

Mooie kleding. Veel leder. Strak in het pak.

En zo zijn we de dag doorgekomen. Ook een hele tijd in de camper hangen/zitten en buurten. S ávonds gegeten bij de Denny's en de dag was alweer om. John heeft hem al bijna op voordat ik begonnen ben. Hele lekkere goede steak. Lekker mals en geen schoenzool. En zie je hoe gezond wij bezig zijn met mais en broccoli. Ik ben niet zo'n steak fan maar deze was prima.

Zondagmorgen zat de weekend rust (reset) voor John er op en is hij richting Amerikaanse grens vertrokken. Mooi even bij gebuurt. Tot ziens John. Doe de groeten aan Eddy en Conny. Ik ga mijn eigen weg naar de Niagara Falls. Makkelijk te vinden en vlakbij kunnen parkeren. Zag onderweg nog een mooie oude hefbrug.

Licht is groen dan doorrijden en niet stoppen voor foto's


En nu naar de Niagara Falls. Het zijn er dus 2. Dit is de linker.

En dit is de rechter.


Je kunt er ook even met de boot naar toe. Wordt je lekker nat. De toeristen aan de overkant, van de States dus, krijgen blauwe regenjasjes en zijn dan de blauwe kabouters. Als je in het water kiepert ziet men je wel goed drijven. Als je niet zinkt.

En aan mijn kant (Canada) daar heb je de rode kabouters.

En als je de trap neemt dan krijg je gele kabouters.

En dan met de boot achter door de waterval. Wordt je lekker kletsnat. Je ziet de boot nog net verdwijnen.

Zelfs aan mijn kant kreeg je mee en dan waternevel over je heen. Lekker voor je camera. Nog even rondgewandeld en kijk nou even. Elvis is er ook. ja dan kan je dag niet meer stuk met 30 graden C.

Het was er best druk met veel gezelligheid.

 

Slaapplekje aan de rand van Niagara gevonden. Ja en morgen is er een zonsverduistering in de States. Ben benieuwd of we er hier in Canada ook iets van mee krijgen. Denk het niet. Misschien in Amarillo.