zaterdag 22 juli 2017

De Route 66 8

Weinig regen gevallen gisteren avond. Ik ga maar een stukje verder over de Route 66. Leuk stuk vandaag. Hier ook de lavarotsen.

Zie ik daar iets leuks bij dat "autobedrijf".
Eentje uit de serie; ouwe meuk is ook leuk.Alles hier op de sloop bij elkaar gezocht volgens de eigenaar. Vooras en achteras van die oude camper. Chassis van een Dodge en motor van een ?? turbo intercooling, powersteering en bla bla bla en airco. Ook airco er op gemaakt?
Ja daaronder hangt inderdaad een airco pomp. En alles werkt verzekert de eigenaar. En je mag daar gewoon mee rond rijden hier. Kentekenplaatje aanvragen en klaar.  Onvoorstelbaar dat het allemaal kan.

Hij heeft hem gewoon voor de fun. Verf hoeft er niet op. Die bakt er toch allemaal of met deze zon hier. Ja en weg is hij met zijn barrel.


Nog onderdelen genoeg. Oude meuk ook.

Vandaag  weer lekker binnendoor over een mooi stuk R66. Je kunt lekker toeristisch rijden. Je komt bijna niemand tegen langs deze verlaten weg.Als ik hier een foto maak komt er een gele corvette aan. Met een jong stel erin. Ze stoppen omdat ze mijn Nederlands kenteken zien. Ze komen uit BelgiƩ en rijden de Historische R66 anders om. Dus van Chicago naar Los Angeles.


Maar de weg is niet overal even goed. Hier maar even rustig aan doen op dit stuk.

En hier houd hij op. Maar dat wist ik. Dan pak ik een andere weg.

Nog even stoppen bij de Historische Rio Puerco Bridge waar vroeger al het verkeer overheen moest. Maar een smal ding.
Als ik in Albuquerque aankom blijkt dat men druk met de weg bezig is.

Dat wordt in een file achter elkaar door de stad sukkelen.

Maar we zitten nog goed.In de middag in Edgewood aangekomen. Warm hier met 38 graden. lekker schaduw plekje gevonden.