donderdag 13 juli 2017

Antelope Canyon


Lekker vroeg naar de Antelope Canyon. Dan is deze het mooiste heb ik gelezen dit ivm het zonlicht. Dus om 08.15 al aanwezig. Ja dat dachten er meer.

Kaartje kopen a 33 Usd en dan nog een half uur wachten tot je mee naar beneden mag met een gids.

Maar dan is het weer wachten. Zeker een uur gestaan voor we vooraan waren en naar beneden konden.


Maar als je dan zelf naar beneden gaat snap je waarom het zo langzaam gaat. Het is een smalle steile trap waar maar een persoon achter elkaar naar beneden kan. Maar als je er eindelijk bent kijk je je ogen uit zo mooi als het daar is. Zie een paar van mijn foto's. Het is regelmatig kruip door sluip door onder in de canyon.

 


Prachtig hier onder in de canyon.
 
Leuk. Samen op de foto. De jongen links op de foto is de gids en die vind het leuk om allemaal foto's te maken. Scheelt wel in de fooi achteraf.

En je moet er ook weer uit.

Uit die smalle opening kom je er dan weer uit gekropen.
Ja krijg je vuile handen van.Zo, de voormiddag is al weer om. Het was onder in de canyon best warm. Ik had verwacht dat het koel onderin zou zijn maar dat was niet zo. Nu eerst even de lunch en dan weer verder.
Kom ik onderweg een wasserette tegen. Zomaar op een kruising van wegen staat daar dan een tankstation met wasserette en verder niets in de buurt.  Dat komt goed uit. Nog even een wasje laten draaien en is dat ook weer gebeurd. Ja de machine met het gele flesje in met mijn was bezig. Ik hou het in de gaten.
Gestopt in Kayenta. Is me weer vergenoeg vandaag.