zondag 2 juli 2017

Pioneertown.

Gisteren morgen denk ik, Ik zal de olie van de aggregaat weer eens verversen. Heeft zijn draaiuren er op zitten.Wordt iedere dag netjes gepeild. Dus ik laat hem even lopen en dan tap ik deze af. Doe dit netjes in een  leeg oliebusje. Zie ik dat er maar de helft uitkomt van wat er in hoort. Waar is de rest gebleven. De olie stond eergisteren netjes op peil. Er zit ook nog een olieniveau ledje op en een beveiliging dat als er te weinig inzit dan stopt de aggregaat met lopen. Ja en een uren teller. Snap er niets van. Ik houd niet van te weinig olie in een motor. Veroorzaakt alleen maar schade. Weer verse olie er op en goed in de gaten houden de komende dagen.
Gisteren naar Barstow gereden en inkopen gedaan en de was ook maar eventjes. En verder naar een wifi punt gezocht en gevonden.
Vanmorgen eerst bij de Walmart maar even olie bijgehaald.
Daarna rijdt ik naar Pioneertown. Moet een leuk toeristisch dorpje zijn heb ik van kennissen gehoord. Het waait hard dus uitkijken. Ja heb je zin in een hamburger. Hier hebben ze de grootste.
Het is er zeer druk. Maar ja het is zondag en men wil er op uit. Ik had ook morgen kunnen komen kijken maar dan zijn ze pas om 17.00 uur open en daarna 2 dagen dicht.

Even buiten rondkijken.
Buiten rondkijken viel niet mee. Het waaide hard en alles is zand met gevolg dat het soms net een zandstorm was. Maar toch een leuk dorpje. Men zegt dat hier vroeger veel cowboyfilms zijn opgenomen. Het wel lijkt op een filmset. De temperatuur vandaag, maar 35 graden.