dinsdag 11 juli 2017

Elefant Feet

Vandaag vroeg op en de blog bijgewerkt. Nu is de temperatuur nog lekker maar straks wordt het weer warm. Onderweg even deze oude brug over de Little Colorado River bekijken. Opvallend is wel dat er zijspankabels aan zitten zodat het in het midden niet naar opzij kan bewegen. De brug wordt niet meer gebruikt. Er ligt een nieuwe langs.

De weg loopt door Painted Desert wat bekend staat om de vele kleuren in de rotsen.


Weer even wegwerkzaamheden.
Ik was op zoek naar de Coalmine Canyon en ik heb hem uiteindelijk ook gevonden. Na het rijden van vele zandweggetjes.
De weg er naartoe werd alleen zo slecht dat ik omgedraaid ben. In de verte ligt het. Het streepje op de voorgrond is de weg die er nog naartoe loopt. Leuk voor een Offroad voertuig.


Dan op zoek naar de Elefant Feet rots. Snel gevonden. Kun je niet missen. Ligt langs mijn route. Ook hier weer prullaria te koop.
Dan zie ik in de verte veel zand de lucht in draaien. Een wervelwind(tje). Deze gaat van links naar rechts voor mij de weg over. Eigenlijk te ver weg om een goede foto van te maken maar het is te zien bij de pijl.

Ik had voor vandaag nog iets meer op het programma gezet maar de lucht betrekt en er komt veel regen. Koelt het lekker af. De rest doen we toch gewoon morgen.Vanavond in Page. De airco weer aan. Ik zit hier een beetje op de rand van een tijdzone lijkt me. Mijn apparaten geven verschillende tijden aan met 1 uur verschil. Ik heb deze op automatisch staan, hierdoor reageren deze een beetje verschillend lijkt me.