zaterdag 12 augustus 2017

De Route 66 17

Nou het heeft inderdaad geregend vannacht. Het heeft gegoten.
Het veldje achter mijn camper staat helemaal blank. Ik sta wat hoger met de camper op het parkeer terreintje van een soort Museum. De medewerkster hiervan komt net aangereden en vraagt aan me of ik last heb gehad van de regen vannacht. Ze had me gisteren al zien staan op de parkeerplaats en wil nu ook nog graag weten van welk land het kenteken is op mijn camper. Zo en nu weer verder over de R 66.

Deze voertuigen stonden model voor de kinderfilm Cars van Walt Disney.


En dan rijdt ik de staat Kansas uit en Missouri binnen.Een Drive-in Theatre. Ik wist niet dat dit vandaag de dag nog bestond. Toch wel dus. 

Het hele oude service station Spencers.


De huidige eigenaar is het helemaal op aan het knappen. Nieuwe spanten, nieuw dak etc.

En weer verder over de oude R 66. Hij loopt nu mooi de velden en bossen. Bijna niemand kom je tegen. Ik trof wel een paar AustraliĆ«rs en Spanjaarden onderweg die de R 66 ook aan het rijden waren. Een beetje afgelegen ligt het Sinclear servicestation.

Alles nog mooi uit de tijd van toen.Wil je Frod (Ford) niet starten Opa?

En ja een afgesloten oude brug dat kan ook gebeuren.

Ik had al een paar keer iets vreemds op de weg zien liggen/zitten. Even gestopt en wat blijkt. Het zijn overstekende schildpadjes.
Heerlijk rustig rijden door een mooi gebied.

En dan kom ik bij Devils Elbow. Ik had gehoord dat daar een leuk barretje/restaurantje is. Deze dus.Maar hij is niet open. Wat blijkt. Men is de hele zaak aan het renoveren. Ja dat heb ik weer.


Ja dan maar weer verder. Gisteren in Marshfield overnacht en nu heb ik  me een plaatse gevonden in Rolla. Wordt ik s Ć”vonds nog getracteerd op vuurwerk. Waar dit van is weet ik niet.

De rit van 2 dagen.