woensdag 2 augustus 2017

Nog in Amarillo 2

Gisteren de folders nog doorgespit die ik gekregen heb bij het info center. Er zou hier ergens in de stad  een oude locomotief  staan en een Railroad Museum  zijn staat er in. Daar ga ik naar op zoek. Deze Locomotief heb ik wel even naar gezocht maar toch gevonden. 

Staat er al even en is door aan het roesten. Aan de stukken plaat die er op zitten is te zien dat er al meer aan opgelapt is. Je kunt er niet dicht komen. Het is helemaal omheind. Valt een beetje tegen.

Daarna op naar het Railroad Museum.

En snel gevonden.


De deur staat open maar niemand te zien binnen.

In de hal is men een grote modelspoorbaan aan het maken.

Maar niemand te zien.

Ja, helemaal achter in de hoek is iemand aan het knutselen. Mag ik rondkijken vraag ik? Ja hoor ga je gang.

Ja hier binnen heb ik het al gezien. Nu buiten nog even kijken.
 

Ben ik ook zo uit gekeken. Meer als deze 2 treinstellen staan er niet. Ok dan. Houdoe en bedankt. Op naar het volgende. Ik zag hier vlakbij een Harley Workshop. Daar stop ik even.

Eigenaar komt al meteen naar me toe en praat honderd uit. Weet te vertellen dat er hier met regelmaat stoppen uit Europa die de R 66 aan het rijden zijn.


Of ik deze Royal Enfield niet van hem wil overnemen. Wordt gemaakt in Zwitserland verteld hij. Ja mooi niet. Werd vroeger in Engeland gemaakt maar komt nu al jaren uit India. Je maakt mij niets wijs.

Het was leuk hem te spreken maar  hij heeft het druk met bellen. Tot ziens. Zo en nu nog even kijken bij de Big Texan. Je ziet onderweg veelvuldig de reclame borden hiervan staan.

Er staat dus Free 72 ounce steak. Dat betekend als je deze besteld en binnen een uur opeet dan krijg je hem gratis. Een 72 ounce steak is er een van 2 kg. Doe je best.


Even rond kijken.Binnen lijkt het wel een beetje kermis met onder andere deze schiettent.
Deze portretten die zijn leuk. Als je er recht voorstaat zie je dit.

En een beetje van opzij zie je dit.Nog even achter kijken. Op veel plaatsen hangen er waternevelaars die verkoeling brengen. Op de grens van buiten naar binnen loop je er onderdoor.De ingang naar het restaurant.

En de souveniers niet vergeten.

De dag is al weer om. Morgen ga ik naar Rochelle en Terry. Die hebben we vorig jaar in Noorwegen ontmoet. Deze wonen hier in Amarillo. en vroegen om langs te komen als ik door Amarillo kom. Ik heb een hangbloempot gekocht voor ze. Eentje die nog in de knop staat. Dan hebben ze er nog een hele tijd plezier van.
1 opmerking:

 1. Hallo Peter,

  Die nieuwe dagbesteding bevalt je wel, is het niet?
  Dat treinenmuseum was inderdaad niet veel. Jammer dat die miniatuur binnen nog niet klaar was, want die zijn vaak erg leuk om naar te kijkenwanneer er lichtjes branden en de treintjes rijden, door tunnels en zo. Misschien bij je volgende bezoek?
  Bij die motoren wordt het al interessanter. Er staan leuke modellen bij. Heb jij vroeger motor gereden? Ik niet in elk geval. Wel een brommertje toen ik 16 was! Eeen ...... (kan er natuurlijk weer niet opkomen. Leuke opmerking van jou: Toen hij jou een motor probeerde te verkopen. Dat jij wist hoe het in elkaar zat en hij jou iets op de mouw probeerde te spelden. Dan moet je van betere huize komen om jou op te lichten als het om iets motorisch gaat.
  En dan dat verhaal over, een 2kg Steak eten binnen 1 uur. IK was even bang dat je dat ging uitproberen. Gelukkig heb je je gezonde verstand gebruikt. Of was je bang voor de buikpijn nadien? hahahahahaha
  Leuk restaurant met lugubere foto s. Wat hebben die Amerikanen toch voor humor? Die stier op die aanhanger vind ik bijzonder mooi. Op de kleine foto lijkt het net een groot knuffeldier, lekker zacht. Pas als je de foto uitvergroot zie je dat ie van hard kunststof is en dus niet echt om te knuffelen. Weg illusie!
  Wat ik ook erg mooi vind is die foto van die straat met die gekleurde panden. Dat ziet er zo gezellig uit, dat moet wel klanten trekken, zo gezellig.
  Je hebt een leuke plant voor je kennissen/vrienden gekocht. Ik wens je een gezellige tijd met hen.

  Heel veel groeten,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen