dinsdag 1 augustus 2017

Nog in Amarillo 1Ik zie vanmorgen dat het vliegengaas in het dakluik los hangt. Eerst maar even repareren. Binnenrand van het luik loshalen en dan kun je het gaas er uit nemen. Even lijmen en klaar. Als je dit maar laat hangen gaat het misschien scheuren en dan is het niet meer te repareren. En nu stelt het niet veel voor en zo klaar.
               


Het had gisterenavond weer lekker geregend. De temperatuur is nu nog lekker en niet te vroeg gaan. Vandaag even bij het Travel Info Center kijken voor info en een dumpstation zoeken.


Heel veel info over Texas en ook over de R 66.
Mevrouw praat aan een stuk door en weet ook een dumpstation.

Met een paar folders over Amarillo en de R 66 vertrek ik weer. Aan de overzijde van de Freeway bij Truckstop Flying J is een dumpstation volgens haar. En Ja hoor.

Zo genoeg voor vandaag.1 opmerking:

 1. Hoi Peter,

  Wanneer je een nieuw stukje gaas nodig hebt voor je dakraam kan ik je daar wel aan helpen. Ik heb nog een beetje over van de tentenbusiness van vroeger. Toevallig moet ik zelf op de toilet het gaas vervangen en he=ad ik het vorige week opgezocht. Dus als je wilt, laat maar horen.
  Tuurlijk weet die mevrouw waar het dumpstation is. Dat is haar werk om mensen de weg te wijzen, ook naar het dumpstation.

  Veel plezier nog,

  groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen