woensdag 5 april 2017

Trans Canada Hwy


Zo. En nu kan de reis beginnen. Vandaag over de Trans Canada Highway van oost naar west. En de komende dagen ook nog. Deze Hwy is totaal 7821 km lang. Hier van ga ik 3600 km volgen om dan na Winnipeg af te draaien richting Edmonton.
Eind van de middag, na 2x pauze en tanken aangekomen bij Edmunston. Weer bij een Walmart. Gewoon omdat deze zeer camper vriendelijk zijn en een snelle wifi hebben die op de grote parkeerplaats goed te ontvangen is. Zo nu eerst eten maken. Het weer; 0 graden met sneeuw, alles wit hier.
Morgen verder.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Peter ik heb vandaag aan inhaallezen gedaan. Prachtig te lezen dat je na alle voorbereidingen nu echt op weg bent en je passie volgt. Daar is geen navigarie voor nodig. Have fun. Wij starten onze blog volgende week. Groetjes Linda Simonetti.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Peter,

    Leuk om op deze manier met je mee te reizen. Is het ook mogelijk dat je dagelijks een foto plaatst van waar je die dag hebt gereden of van waar je op dat moment bent? Of is dat heel erg bewerkelijk? Dan wordt het voor ons namelijk nog echter.

    Heel veel reisplezier. Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen