zondag 14 mei 2017

Moederdag

Ook hier in Canada is het vandaag moederdag. Connie vroeg of we mee gingen lunchen samen met haar ouders en een broer en zus.
Ik had niets gepland voor deze dag dus dat doe ik. Het is een lunch met buffet. Gereserveerd bij de golfclub waar de ouders van Connie lid van zijn. We waren op tijd en het buffet was al open.






Dit is mijn hapje geworden. Kip rosbief bacon gebakken aardappeltjes en een Egg Benedict. Zoek dat laatste maar even op. Maar wel lekker.



Nadien weer terug naar mijn camper. Hier nog even de watertank van vullen en vast wat opruimen. Morgenvroeg vertrek ik naar Calgary. Vanmiddag houd ik me nog bezig met de Route 66 Encyclopedie die Eddy op de plank had liggen.


En van Connie kreeg ik een Tim Hortons Canada koffiemok als aandenken. Thank you  Connie. Tim Horton is een keten die koffie en broodjes en muffins en gebak verkopen op de manier van de Mac Donalds. En hier is alles groter dus ook deze koffiemok.



Het weer. Lekker zonnetje en bewolking. Harde frisse wind.







1 opmerking:

  1. Hoi Peter,

    Dat is ook leuk geweest denk ik, en paar dagen optrekken met oude vrienden. Zo doe je weer eens wat anders. En heel leuk dat je ook nog een afscheidskado krijgt ter herinnering aan je bezoek aan hen.
    Veel plezier nog.

    groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen