zondag 9 april 2017

Het eten

Laat ik eens bacon kopen en dat lekker bakken met een eitje erop en dat op een snee brood. Lijkt me lekker. De bacon die men hier verkoopt is groot als je het in de pan doet maar dan.

Dit blijft er van over en kijk eens naar die hoeveelheid vet dat er uit deze 5 stukken komt. En het waren grote stukken die ik er in gelegd had. Zo had ik ook echte American hamburgers gekocht. Het zelfde probleem, blijft niets van over en alleen maar heel veel vet in je pan. Oplossing; Hupsakee, weg ermee!!
Wat weer wel lekker was is deze rookworst met kaas.
Die heb ik weer op mijn winkellijst staan. En hier komt (bijna) geen vet uit als je deze even opbakt.

De water flesjes die men hier heeft zijn wel leuk.

Flesje vol en flesje leeg. Bespaart een hoop afval.
Ik kende deze harmonica flesjes niet.

Zo en weer verder. Kom ik langs de Kakabeka Falls vlakbij het gelijknamige dorpje. En de poort naar de ingang van het natuurpark park is open. Het info center is nog dicht maar dat hindert niet. Even kijken.



 

Ja hoor. Eekhoorntje (Squirrel) mag ook op de foto.

Nadien de Trans Canada Hwy weer volgen naar het westen.
Kom ik hier bij de wisseling van (weer een) de tijdzone aan.
De oostkant van het bord.

De westkant van het bord.


Nog wat uitleg bij de borden.

Als verder rijdt zie ik dat de tijd van mijn Garmin navigatie en mijn telefoon automatisch weer een uur terug gezet zijn. En zo wordt het tijdsverschil met thuis nog groter. Nu al 7 uur verschil en het worden er nog meer. Moeilijk bij te houden. Ik maak er telkens vergissingen mee.

 
Het is wel uitkijken onderweg.
In Dryden lopen de reeën gewoon los door het dorp.

De route van vandaag

2 opmerkingen:

  1. He he eindelijk ontdekt hoe dit werkt. Mooie verslagen en mooie foto's Peter. Enne dat harmonica flesje hebben ze hier ook bij de Lidl. Ik denk het goedkoopste en lekkerste water. Goed water drinken is goed voor je. Groetjes Annie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Peter,

    Juist als je je spek goed hebt uitgebakken is het lekker knapperig om te eten. En dan gooi jij dat weg. Jammer. Je moet alleen het vloeibare vet weggooien en de rest lekker opeten..
    Inderdaad, prACHTIGE FOTO'S, VOORAL VAN DIE WATERVALLEN.
    Heel veel groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen