woensdag 24 mei 2017

Storm in het park

We hadden voor vandaag oa een bezoek aan het Green Mountain Vieuwpoint op het programma staan. Maar bij het inrijden van het park bleek dat de storm afgelopen nacht veel schade aangericht had. Vele honderden omgewaaide bomen alleen al op de weg.

De parkwachters en medewerkers zijn al vroeg bezig met bomen zagen om de weg weer open te maken voor het verkeer.De weg naar het Green Mountain Vieuwpoint is nog wel 3 dagen afgesloten volgens de parkwachters die we spraken. De Campgrounds zijn ook nog wel een paar dagen dicht. Er moeten eerst nog vele bomen geruimd worden.

Ja wat nu? Weet je wat? We lopen de trail naar de Ray farm en Mineral Spring.
Mooie wandeling door de natuur.


En dan een beer op onze wandelroute!!!!! Ja wat nu??
We hebben de etiquette al eens gelezen en daarom maar omgedraaid en wegwezen. We gaan niet in de weg lopen bij de beer.


Hierna nog even naar Baily's Chute gewandeld. Laat ik eens kijken
wat dat is?

 Gewoon een stroomversnelling. Weinig spectaculair.

Nadien het park uitgereden en onze  route richting Jasper vervolgd.

Loopt er daar in de verte weer een zwarte beer? Ja lijkt er wel op. Als we dichterbij komen is de beer al verdwenen in het Woud.Overnacht in Blue River.
2 opmerkingen:

 1. Zo de afgelopen week bekeken van jullie reis. Mooie en gezellige foto's. Het weer wordt steeds beter en ik zou denken dat het een beetje meer de bewoonde wereld wordt maar ook een beetje eng met die beren. Nog veel plezier plezier en wandel genot. Groetjes Annie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Peter,

  Wel spannend zeg, met die beren. Op grote afstand blijven! Heb je hem wel goed kunnen bekijken? Die storm is wel heftig geweest begrijp ik nu. Wij hebben ook wel harde wind gehad, maar van schade heb ik niet veel gehoord. Hier hebben we meer last van braNDEN. In het hele land wel Bosbranden blijven gelukkig nog uit er wordt al wel veel voor gewaarschuwd ivm de warmte en de droogte.
  Nou, wandelen is ook wel eens lekker. Wat langer de beentjes strekken!
  Veel plezier nog.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen