dinsdag 23 mei 2017

Het wordt ander weer

Het wordt weer een warme dag. We hadden wel een mooi plekkie hier aan het water in Chase.
We gaan toch maar verder naar Clearwater en daar heb je het Wells Gray Park. Onderweg nog even pauzeren aan een mooi meertje.

In de namiddag komen we bij het Wells Gray park aan.

Even kijken wat er allemaal te zien is. Er zouden zeker 30 watervallen zijn. Maar de meeste liggen in de bergen en zijn niet te bezoeken.


We kijken wel welke we onderweg tegen komen als we door het park rijden. Eerst komen we de Dawson Falls tegen. Eerst over dit bruggetje met de camper.


Dan een wandeling door het bos. En daar is de waterval.

De volgende is de Spahats Falls met zijn hele mooie en diepe canyon.Je kijkt er van hoog bovenaf op.


En daarna een wandeling langs de canyon met een prachtig uitzicht.
Nadien verder naar de Helmcken Falls.
Het waaide al geruime tijd erg hard. Er was slecht weer voorspeld tegen de avond.. De harde wind veroorzaakte grote stofwolken. De wegen bestaan hier uit zand/gravel paden. We zijn het park uitgereden en hebben beschutting gevonden in Clearwater. In de avond begon het te onweren met harde wind en veel regen.

1 opmerking:

 1. Hoi Peter,

  Dit zijn weer schitterende foto's, om van te watertanden. Daar wil je toch bij zijn!. Eerst zo n heerlijk relaxt plaatsje aan het water en dan weer een heerlijk meertje en dan al die spectaculaire watervallen. Ik begrijp nu heus wel dat je geniet en dat je daar naar toe wilde. Een reis om nooit te vergeten. Maar... dat was mijn reis naar Nieuw Zeeland ook, daar is het ook mooi. Alleen was jij daar nu al 3 keer rond geweest denk ik, had je al hun asfalt al gereden! Zoveel kilometers moet je bij jou maken om alles te kunnen zien, zo uitgestrekt is Canada.
  Als ik nog eens ECHT tijd heb, kijk ik alle foto s nog eens, zo mooi zijn ze.
  Dank en groet
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen