maandag 22 mei 2017

Warm hoor

De dag begint met prachtige zonneschijn. De voorspellingen zijn weer een warme dag. We zien wel. We rijden verder richting Kamsloop.
Na een 40 tal km komen we bij de "Last Spike" aan. Dit hoort bij het trein museum van Revelstoke. Op dit punt heeft men de laatste spijker in het hout geslagen om de rails vast te zetten hier op de Eagle Pass. Het traject van oost naar west is dan een feit.
En weer komt er net een trein langs.De temperatuur blijft stijgen. We rijden zomaar ergens een weggetje in komen bij het Peter Jannink Natuurpark uit. Ligt aan het water en dat brengt verfrissing.  Het is meer dan 30 gr op dit moment. Even wandelen.
Even uitwaaien en dan rijden we verder. De airco aan. Warm vandaag. We moeten ook nog wat inkopen doen en zien een Farm Market. Daar gaan we naar binnen.Kijk eindelijk goudse kaas en mooie verse groenten aan een leuke prijs.Buiten staat er nog een serie oude John Deere tractoren onder het afdak.
 


Kun je mooi deze oude Mc Cormick er mee uit trekken.

Nog even bij de dieren kijken. Pas op, dadelijk heb je een zwiers te pakken.

Het blijft warm. We vinden een camping in Chase die vlak aan de rivier ligt. Hier blijven we vandaag staan. De camping is bijna leeg. Het lange weekend is hier voorbij en de gasten zijn naar huis.1 opmerking:

 1. Hoi Peter,

  Fijn dat je een voordeligere supermarkt nhebt gevonden. Maar met dat warme weer kun je helaas ook weer niet extra veel inslaan, want dan moet je het misschien weer weggooien.
  Nou, bij jullie is het warm, hier is het ook over de 30 geweest afgelopen week. Ik had die kleine 4 dagen. Goed insmeren maar. Het is nu donderdag 1 juni en het was vandaag weer 26 graDEN, MORGEN WEER IETS WARMER EN DAN ZATERDAG KOELER, 18 tot 20 graden. zondag ook en maandag weer warmer.
  Ik heb hier ook een fan van tractors. Finn. Als we gaan fietsen gaan we tractors zoeken! Paarden en koeien vind ie wel leuk, maar tractors zijn beter.
  Ik lees nog snel een paar dagen van je blog, want vanaf morgen ben ik elke avond ergens onder de pannen en heb ik helaas geen tijd voor deze leuke, mooie blog.
  Je doet het werkelijk fantastisch. Zeer veel dank daar voor.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen