zondag 18 juni 2017

Zondag blogdag

Eerst maar eens de blog bijwerken. Ligt al 3 dagen achter. Gewoon omdat er in het Yellowstone park geen internet is. Als ik daar mee klaar ben ga ik maar eens in het dorp kijken. Ik ben in; Jackson Hole de Amerikaanse Legioen Post no 43.

  Er is van alles te doen denk ik. 
Eens even kijken in het dorp.
Bij het park staan 4 van deze bogen. Op iedere parkhoek een.

Gemaakt van geweien van een Elk stier. Deze verliezen het gewei ieder voorjaar.


De hedendaagse cowboys zitten in de cowboy bar.
Met hun stalen ros voor de deur.
Overal gezelligheid, maar niet erg druk.


Er staan grote borden bij de oversteekplaatsen dat voetgangers voorrang hebben.

En nog moeten de voetgangers hulpmiddelen gebruikt om  veilig over te steken. Je kunt een vlag nemen om je zichtbaarheid te vergroten met oversteken en dan in de paal prikken voor de volgende oversteker.


Vandaag verder niet veel gedaan. Wel even boodschappen gedaan. De prijzen hier in de states zijn wel wat vriendelijker dan in Canada. Geen bloemkool of ijsbergsla van € 5,00 maar voor €1,25. Nee, hier is het wel wat vriendelijker voor je beurs. Tot zover. Morgen eerst gas tanken en dan verder.
 

1 opmerking:

  1. Wat een gezellig dorpje. Wat zou ik daar ook graag rondwandelen, zo anders dan andere stadjes. En dan onderaan een berg. Wees maar blij dat het gezellig druk was. Hier zou je over de koppen lopen. Als het hier mooi weer is en je bent vrij, dan blijf ik thuis, anders mag je de hele dag overal in de rij staan en aanschuiven. Niet leuk meer. Daar zag het er ook echt gezellig uit. En heel leuk bedacht die bogen van die geweien. Je moet er maar op komen! Die motorrijders hebben wel heel moderne rossen bij zich, dat is niet te vergelijken met die oude roest meute van eerdere foto's.
    Die vlaggen met oversteken zijn ook zo stom nog niet. Dan zien de automobilisten helemaal goed dat ze moeten stoppen. Moesten ze hier ook direct aanschaffen.
    Geniet maar weer lekker verder.
    Heel veel groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen