zaterdag 29 juli 2017

Amerillo

Het is nog lekker koel zo in de morgen. Blijf maar lekker staan hier. Eerst de blog bijwerken. Ja dat gaat even goed en dan valt de internet snelheid weg. Wat nu. Gewoon even wachten en daar gaat het weer. Wel veel trager maar het lukt. Ben maar lekker nog een dag hier in Vega blijven staan. De temperatuur was goed. Dus op zaterdag maar verder naar Amarillo gereden. Daar eerst maar eens inkopen gedaan bij de Walmart. Een supermarkt waar men toch wel bijna alles heeft.

Het was nodig. De koelkast en de diepvries bijna leeg. Geen brood en beleg meer. Eerst maar even inkopen gedaan. En daarna even op zoek naar een wasserette. En gevonden.

Kijk eens. Machines genoeg. Aan de gang. Ja, de machines dus. Wel even uitleg gevraagd aan een andere aanwezige. Het zijn wel allemaal Mexicanen die er zijn en het viel niet mee. Er zijn er die de taal van hier niet spreken. Maar het lukte.

Ik vind het maar vreemd dat deze wasmachines maar een half uurtje over een wasje doen. Dat is toch veel te kort. Met spoelen en zo er bij dus. Ik vind het niet helemaal mooi zuiver worden. Niet zo als thuis. Daarna nog een half uurtje in deze droger en klaar.
Nu hoorde ik tijdens het wachten een weer waarschuwing op de tv die aan de muur hing. Ik denk, is dat voor hier. Ja zal wel. Nou ik rijdt net weg bij de wasserette en het begint met toch te stortregenen en te onweren met veel en harde bliksem. Snel maar terug naar de Walmart en daar op het parkeer terrein blijven staan. Dat koelt lekker af. Eerst 38 graden en nu 22 graden met de regen.Zo dat was het dan voor vandaag. Nu de was nog even opruimen en eten koken. kijk dit is het geworden. Ja er ligt ook nog ergens sla onder.1 opmerking:

 1. Hallo Peter,
  Tsja, boodschappen en eten moeten we allemaal. Fijn als je dan eens lekker kunt inslaan in zo'n grote supermarkt.
  Als je was niet goed schoon wordt waardeer je straks thuis alles weer beter, want daar wordt het wel schoon.
  Slim om om te draaien wanneer je noodweer krijgt. Is een beetje gekkenwerk om dan de weg op te gaan. Misschien is het weer morgen weer beter.
  Dat maaltje ziet er ook heerlijk uit. Ik begrijp dat je niet kon kiezen tussen worst, ei of vis? Leuk, dat jet ook mooi opmaakt voor jezelf. Ziet er leuk uit. Als je geld op zou zijn na zo'n reis kun je je zelf altijd aanbieden als hulp in een keuken.
  Veel plezier zog.

  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen