dinsdag 25 juli 2017

De Route 66 10

Een clubje raven maakte me al vroeg wakker. Liepen allemaal op en neer op het camperdak. Dan sta ik maar op. boiler aan voor warm water en douchen. Dan eerst koffie. Ik heb geen internet hier en dat is jammer. Even geen contact met de thuisbasis en ook geen krant. Nadien even door Santa Rosa gelopen nu het nog koel is. Ja koel. Dat is 24 graden dus.Nadien maar weer rustig verder over de R 66.

Hier is de weg prima.
Het wordt al minder. Dit loopt vol bij hevige regenval.

Zit ik nog wel goed? Ja daar rechtsonder staat een R66 symbool.

Ken net. Ik hoorde de 27 mc antenne langs het plafond schuren.

Nu had ik net vorige week een mailtje van Route66Reizen gehad dat er op deze tijd ook een clubje Hollanders met motors deze route zou rijden. En wie kom ik tegen. Wel motorrijders maar of het Hollanders zijn?

In de loop van de middag kom ik in Tucumcari en vindt dat het alweer genoeg is.

Het dorpje ziet er verlaten uit. Een hele grote truckstop van de shell is dicht. Motels restaurants garages etc alles dicht. Een bijna verlaten dorpje met veel R 66 historie.
Ik vind die muurschilderingen telkens zo mooi.En er wordt hier wat af geprutst met oude auto's


Blijf lekker hier staan. Wel warm met 37 gr maar verderop zal het ook niet veel koeler zijn. Airco aan en blog bijwerken met een keertje goed internet.

1 opmerking:

 1. Hallo Peter,

  Wat een leuke foto s weer. En wat een mooi en apart gebouw op die eerste foto. Wet je nog wat dat was? Een soort gemeentehuis of zo? Of zo maar een gebouw? En dan die 2 oude auto s waarvan er een 'n schuifbak heeft en een nummerbord. Zou dat inhouden dat die auto dus nog rijdt? Misschien wel een soort sneeuwschuiver voor in de winter?
  Wanneer je bij zo n tunnel aankomt, ga je die dan eerst opmeten? Of is vast, vast? (denk aan dat het dak vastloopt aan het plafond)
  Wanneer ik het dus zo langzamerhand een beetje begin te begrijpen is er een nieuwe snelweg aangelegd en is die oude Route 66 alleen nog voor de echte liefhebbers?
  Of die motorrijders Hollanders zouden zijn, had je toch aan hun nummerborden achterop kunnen zien? Tenminste als zij net als jij hun motors meegenomen hebben.
  De muurschilderingen vind ik ook altijd mooi. De mooiste vind ik met die bus erop.
  Tsja en dan staat daar ergens een verlaten Camper op een R66 terrein. Zomaar achter gelaten net als alle andere voertuigen en huizen. Ik vraag me nog steeds af voor wie die stroppen (verliezen) zijn, voor de staat of voor de particulieren zelf?
  Wat voor rare types rijden er in die rare auto s rond? Supergrote nieuwe banden en de rest oud roest. Ik snap het niet. Alleen die banden kosten al een kapitaal. Rijden ze daar een soort wedstrijden in?
  Maar, leuk om het allemaal weer gezien te hebben,
  Heel veel plezier nog,
  Veel groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen