maandag 17 juli 2017

Canyon de Chelly

Eerst deze morgen naar het Visitor Center van Canyon de Chelly.
Het is er nog lekker rustig. En hier ook weer , met mijn Annual Pass gratis in het park zelf.

Een paar beginnende Rangers proberen koffie te  maken op een hout vuur. Lukt aardig.
Het onderkomen van deze 2 beginnende Rangers is deze hut.
En zo ziet deze er van binnen uit. Bijna alles er in . Knus toch zeker. Wc om de hoek.

Eerst nog even naar de Campground aan de rand van het park gereden om de zwart en grijswatertank even leeg te maken. Meteen vers water vullen en daarna naar de vieuwpoints langs de park route gereden. Dit is een andere weg als ik gisteren middag gereden heb. Deze route heeft een 7 tal Vieuwpoint cq overlooks over een afstand van 30 km. Je gaat dezelfde route weer terug het park uit. kijk maar mee.
Hier weer ruïnes onder aan de rotsen in de schaduwrand.

Zo. Als je dit allemaal gezien hebt is het alweer in de namiddag. Machtig mooie vergezichten en landschappen. Nu nog naar Flagstaff door deze omgeving en er is weer een dag om.

Zo ben nu in Flagstaff. Wat een slechte rot weg was dat. Dat is trouwens op veel plaatsen. Zeer slecht wegdek met gaten en slechte overgangen van bruggen etc.

1 opmerking:

 1. Hoi Peter,

  Nou, deze dag was zeker de moeite weer meer dan waard. Wat een mooie rotsen. Je zou zeggen dat er beeldhouwers aan het werk geweest zijn. Maar wat kan de natuur dat zelf toch mooi. Jammer dat je geen prijsvraag hebt uitgeschreven van zoek mij. Want ik zag je wel hoor! Ik heb de kleine foto s nog eens terug gekeken, maar als je het niet weet zie je niet dat er een persoon op staat. Ook toevallig dat iemand jou even fotografeerde en jou die foto ook nog eens gaf.
  Leuke blokhutten van die jonge Rangertjes. Zijn nog best groot zo te zien, kachel in het midden. Hier zie je een enkele keer zo'n ronde tent, hoe heten die ook al weer? Waar mensen het hele jaar in wonen. Iets van Tilapa? Of is dat een vissoort? Ik weet het even niet meer.
  Ik moet zeggen, je houdt het goed vol hoor, dank je wel.
  Ik heb wel niet vaak tijd om te kijken, maar als ik dan weer kijk is het wel de moeite waard.
  Heel veel plezier nog.
  Veel groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen